Piątki z owocami morza. Doświadczaj. Odkrywaj. Smakuj.
2024-09-11, godz: 10:00:00
W ramach cyklicznego wydarzenia "Piątki z owocami morza. Doświadczaj. Odkrywaj. Smakuj.", będziecie mogli spróbować dań przygotowanych specjalnie na tę okazję.
W menu:
◾ 13.09 | Grillowana ośmiornica z sałatką z zielonego ogórka, chorizo i pieczonego ziemniaka z sosem paprykowym
◾ 20.09 | Mule duszone w crème fraiche i białym winie, kafir, czosnek, cebula, świeżo siekana pietruszka i grillowane domowe pieczywo
◾27.09 | Ostrygi Fine de Clair na lodzie z bergamotką, szalotką i sosem ponzu
◾4.10 | Grillowane krewetki z bisque homarowym, fenkułem i krewetkowymi prażynkami
Rezerwuj stolik:
+48 33 444 18 88 | wew. 510
W menu:
◾ 13.09 | Grillowana ośmiornica z sałatką z zielonego ogórka, chorizo i pieczonego ziemniaka z sosem paprykowym
◾ 20.09 | Mule duszone w crème fraiche i białym winie, kafir, czosnek, cebula, świeżo siekana pietruszka i grillowane domowe pieczywo
◾27.09 | Ostrygi Fine de Clair na lodzie z bergamotką, szalotką i sosem ponzu
◾4.10 | Grillowane krewetki z bisque homarowym, fenkułem i krewetkowymi prażynkami
Rezerwuj stolik:
+48 33 444 18 88 | wew. 510