Menu degustacyjne | Odkryj opowieść zapisaną w smakach

Odkryj opowieść zapisaną w smakach.
Menu degustacyjne to autorska propozycja Szefa Kuchni Dawida Klimańca – starannie skomponowana podróż przez sezonowe składniki, kulinarną wrażliwość i technikę. Każde danie to osobny rozdział tej historii, prowadzący przez detale, kontrasty i wyważoną harmonię.

 

AMOUSE BOUCHE
Świeży ogórek, solony pstrąg, pasta z grillowanego pstrąga z bryndzą, kawior z pstrąga
Bulion z pstrąga


BUKIET ZBÓŻ
Bułeczka maślana, chleb pszenno-żytni, krakers z fermentowanych nasion


Tatar wołowy, Antonius Caviar, piklowane warzywa, olej wędzony

Kwaśnica, glazurowany policzek, gulasz wołowy

Jesiotr, trufla, wędzony ziemniak, ogórek małosolny

Jagnięcina, owczy jogurt, kalarepa

Rabarbar, truskawka, poziomka i biały twaróg


PETITS FOURS
Rurka z z czekoladą
Ptyś z marakują


Menu | 320 pln 

Selekcja win | 100 pln 

Pairing bezalkoholowy | 80 pln