Menu degustacyjne | Odkryj opowieść zapisaną w smakach
Odkryj opowieść zapisaną w smakach.
Menu degustacyjne to autorska propozycja Szefa Kuchni Dawida Klimańca – starannie skomponowana podróż przez sezonowe składniki, kulinarną wrażliwość i technikę. Każde danie to osobny rozdział tej historii, prowadzący przez detale, kontrasty i wyważoną harmonię.
AMOUSE BOUCHE
Świeży ogórek, solony pstrąg, pasta z grillowanego pstrąga z bryndzą, kawior z pstrąga
Bulion z pstrąga
BUKIET ZBÓŻ
Bułeczka maślana, chleb pszenno-żytni, krakers z fermentowanych nasion
Tatar wołowy, Antonius Caviar, piklowane warzywa, olej wędzony
Kwaśnica, glazurowany policzek, gulasz wołowy
Jesiotr, trufla, wędzony ziemniak, ogórek małosolny
Jagnięcina, owczy jogurt, kalarepa
Rabarbar, truskawka, poziomka i biały twaróg
PETITS FOURS
Rurka z z czekoladą
Ptyś z marakują
Menu | 320 pln
Selekcja win | 100 pln
Pairing bezalkoholowy | 80 pln